Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Accountant Achterhoek

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Gelderland
Plaats: Groenlo

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Groenlo een:

Accountant Achterhoek

voor 32-40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.

Wat ga je doen als accountant bij Flynth?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Waarbij je jezelf maximaal kan ontwikkelen en een toegevoegde waarde kan leveren aan ondernemend Nederland? Als accountant bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je bent strategisch sparringpartner voor onze klanten. Je werkt nauw samen met onze assistenten en adviseurs om samen de juiste mix van diensten te positioneren om hiermee onze klant elke keer een stap verder te helpen. Je bent dan ook actief bezig met jouw, onze en de toekomst van onze klanten.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen en kan je 32 dagen op vakantie. Doordat je direct bij indiensttreding de beschikking krijgt over een iPhone of Samsung en laptop, kan je zowel thuis, als op kantoor als bij de klant op locatie werken. Het schakelen met collega's en klanten doen we zowel fysiek als digitaal, wij hechten waarde aan een goede werk privé balans voor jou. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een accountant die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Je hebt ervaring in het aansturen van (kleine) teams/projectgroepen. Je bent in staat de behoeften van je klant te herkennen, ook buiten je directe opdracht. Jij bent analytisch, een teamspeler, stressbestendig, resultaatgericht, accuraat en hebt oog voor kwaliteit en detail. Het leveren van een kwalitatief sterk product is voor jou een randvoorwaarde. Als laatst ben jij een afgestudeerd accountant en sta je ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 899 179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.