My Flynth

Vacature details


 

Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Omschrijving

Werken in een gaaf en nieuw pand in Rotterdam? Dat kan bij Flynth! Onlangs zijn wij een nieuw pand aan de boompjes in Rotterdam betrokken. Ga jij als Accountant de uitdaging aan?

Flynth is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als Accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. 

Bij Flynth mag je naast de primaire arbeidsvoorwaarden ook rekenen op een goed secundaire arbeidsvoorwaardenpakket zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, een iPhone en laptop. Ook stimuleren wij jou ontwikkeling. 

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.


Werkzaamheden:

  • onderhouden en uitbouwen van de klantenportefeuille;
  • reviewen en bespreken van jaarrekeningen;
  • aansturen en begeleiden van het team;
  • je eigen netwerk vergroten door bijvoorbeeld netwerkevents te bezoeken.

Vereisten

  • afgestudeerd accountant;
  • je bent ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA);
  • je bent communicatief, commercieel en accuraat;
  • een teamspeler die kan schakelen tussen de verschillende vakdisciplines;
  • gevoel voor klantcontact.

Wie is Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. 

Flynth ...Pal naast u!


Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.  


#LI-JC1