My Flynth

Vacature details


 

Senior Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy Agro
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Zwaagdijk

Omschrijving

Flynth Zwaagdijk gaat graag de uitdaging aan om de beste resultaten te behalen voor de ondernemers. Het kantoor in Zwaagdijk neemt werk uit handen en draagt frisse ideeën aan. Zij spreken de taal van de ondernemer.

 

De vestiging kenmerkt zich verder door haar West-Friese werkmentaliteit. Je komt terecht in een hard werkend team. Ondanks deze mentaliteit, houden we de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat wij minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast bieden wij jou verder nog in het arbeidsvoorwaardenpakket een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuis werken en mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. 

 

Heb jij al een aantal jaren werkervaring als assistent accountant en ben je op zoek naar de volgende stap? Kom dan het team in Zwaagdijk versterken als Assistent Accountant!

 

Werkzaamheden

  • samenstellen van jaarrekeningen;
  • adviseren van de klant voor een optimale dienstverlening;
  • het voorbereiden van de fiscale aangiftes voor ondernemingen;
  • ad hoc oppakken van werkzaamheden (bijvoorbeeld tussentijdse overzichten).

Vereisten

Profiel Assistent Accountant

  • een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • minimaal vier jaar soortgelijke werkervaring;
  • je kan goed samenwerken;
  • je bent secuur en flexibel;
  • jij steekt de handen graag uit de mouwen en hebt doorzettingsvermogen.

 

Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin je je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.

 

Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 kantoren zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren

Heb je een vraag over de vacature senior assistent accountant in Zwaagdijk? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!