My Flynth

Vacature details


 

Energieadviseur

Afdeling: Rombou
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Rombou is dé expert op het gebied van locatieontwikkeling van het agrarische bedrijf. We bieden een brede dienstverlening aan ondernemers op het gebied van: ruimtelijke ordening, milieu- en juridisch advies, ontwerp, architectuur en bouwbegeleiding. Rombou is een 100 % dochter van Flynth Adviseurs en Accountants. Flynth is marktleider in de financiële dienstverlening voor MKB en de agrarische sector. Via hun netwerk hebben wij sterke groei-ambities in deze sectoren. Bij Rombou werken 25 enthousiaste en gedreven collega’s. Kom jij ons team versterken?

 

Functieomschrijving:

 

Wij zijn op zoek naar een technisch adviseur met de ambitie om de wereld mee te helpen verduurzamen. Je bent in staat om kansen en ontwikkelingen in energiebesparende technieken en duurzame energieproductie te vertalen naar concrete toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Je werkt projectmatig waarbij je aan de hand van energetische berekeningen adviseert over de toe te passen technische installaties ten opzichte van agrarische en/of MKB bedrijven. Of het nu gaat om toepassing van warmtepompen, zonnepanelen, houtkachels of energiebesparende maatregelen; jij begeleidt ondernemers van eht idee tot de uiteindelijke realisatie. In projecten werk je samen met collega’s van zowel Rombou als Flynth, waarbij je als adviseur installatietechniek het aanspreekpunt bent voor de ondernemer op het technische vlak waarbij je kosten en kwaliteit bewaakt.

 

Ons aanbod:

 

Rombou biedt een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris en een uitgebreid secundair pakket. Verder bieden we een plezierige, open en professionele werkcultuur.

 

Bij Rombou wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

 

Vereisten

Wij vragen:

  • HBO installatietechniek/bouwkunde;
  • technisch volledig op de hoogte van de hedendaagse technieken ook wanneer het gaat om de zgn. duurzame systemen;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring; 
  • toereikende ervaring in de installatietechniek.

 

Meer informatie of solliciteren

Heb je een vraag over de vacature energieadviseur bij Rombou in Zwolle? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!