My Flynth

Vacature details


 

Teamleider Accountant Agro

Afdeling: Accountancy Agro
Provincie: Overijssel
Plaats: Raalte

Omschrijving

Voor ons Cluster Overrijssel (kantoor Raalte) zijn wij op zoek naar een Teamleider Accountant Agro.


Wil jij een team versterken en wil jij met ons de uitdaging aangaan om de accountant van de toekomst te worden in de agrarische sector? Jouw team heeft een sterk team aan specialisten om zich heen en samen klaren we de klus bij de klanten.


Een combinatie van samenstelwerkzaamheden, adviesopdrachten, cliëntcontact en leidinggeven aan een enthousiast team van accountants. Jij denkt mee met de klant én met je collega's. 

Ben jij op zoek naar een volgende stap? Heb jij de ambitie om in deze organisatie het verschil te maken voor zowel klanten als collega's? Wij komen graag met je in contact!


Waarom Flynth?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 32 vrije dagen, een iPhone, een laptop en de mogelijkheid (als het nodig is) om thuis te werken. Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om je verder te ontwikkelen en mogen wij je een studiekostenregeling aanbieden.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Wat bied jij ons?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting accountancy met tekenbevoegdheid.
  • Een enthousiaste pro-actieve houding, zodat je klaar bent om te starten.
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring is prettig om de functie goed te kunnen uitoefenen.
  • Communicatieve vaardigheden zijn van belang voor onze (potentiële) klanten.

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. De ruim 1.500 collega's dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: Gewoon de Beste zijn. Dit doen wij vanuit 3 kernwaarden: Werkmakerschap, Flynth&Co en Kwaliteitsmarktleiderschap.


Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws