My Flynth

Vacature details


 

Controleleider audit

Afdeling: Audit
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Ridderkerk

Omschrijving

Audit team in Ridderkerk zoekt Controleleider


Zit jij in de laatste fase van je RA studie of heb je deze pas afgerond? Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je hierin ook graag leidinggevende verantwoordelijkheden? 


Als Controleleider bij Flynth stuur je het controleteam aan bij de klanten. Jij bent verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht. Je bent daarnaast ook het aanspreekpunt voor de klanten. Daarnaast draag je zorg voor de planning, coördinatie en review van controles. 


Het audit team van Flynth Ridderkerk is een jong en dynamisch team. Je krijgt de vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen, eigen initiatief en inbreng worden op prijs gesteld. Naast dat ook de vestiging in Ridderkerk een mooie, open vestiging is bieden wij jou in het arbeidsvoorwaardenpakket onder andere een laptop en iPhone, een leaseauto en een mooie pensioenregeling. Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.


Pak jij je kans?

Vereisten

Profiel Controleleider audit

  • je zit in de laatste fase van de opleiding tot Register Accountant (RA) of hebt deze recent afgerond;
  • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • je wilt waarde toevoegen voor onze klanten;
  • je staat met beide benen op de grond;
  • je hecht veel waarde aan kwaliteit.


Audit bij Flynth

Met je  collega’s van Flynth Audit verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles, die (mede) gericht zijn op het publiek belang. Je maakt de jaarrekeningen op voor de klanten in jouw regio. Dat kan bijvoorbeeld in de agrarische sector zijn, onderwijs, MKB en de bouw. Je gaat ook vaak bij klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk; zo begrijp je je klant beter lever je het beste en advies.


Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws