My Flynth

Vacature details


 

Ervaren Assistent Accountant audit

Afdeling: Audit
Provincie: Utrecht
Plaats: Woerden

Omschrijving

Het audit team in Woerden zoekt een ervaren Assistent Accountant audit


Beschik jij over je bachelor en ben je bezig met je master studie? Of ben je na het behalen van je vwo diploma direct aan je master begonnen en daar momenteel nog mee bezig? Of heb jij je master al behaald? En heb jij de ambitie om je RA te behalen? 


Als ervaren Assistent Accountant audit ben je een belangrijk onderdeel van het team tijdens het uitvoeren van controleopdrachten bij de klant. Naast dat je regelmatig contact hebt met de klant begeleid je ook de beginnend en gevorderd Assistent Accountants. 


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar houden wij ook de balans tussen werk en privé goed voor jou in de gaten. Wat wij namelijk minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op zakelijk vlak. Naast een goede werk/privé balans bieden wij jou ook een laptop en iPhone, leaseauto en een mooie pensioenregeling.Vereisten

Profiel senior Assistent Accountant audit

  • je hebt je master behaald of je bent op dit moment nog bezig met je master studie;
  • je bent ambitieus en hebt dan ook de ambitie om door te studeren voor je RA titel;
  • afhankelijk van je (voor)opleiding heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • je bent een professional met een positief kritische blik.


Audit bij Flynth

Met je  collega’s van Flynth Audit verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles, die (mede) gericht zijn op het publiek belang. Je controleert de jaarrekeningen voor de klanten in jouw regio. Dat kan bijvoorbeeld in de agrarische sector zijn, onderwijs, MKB en de bouw. Je gaat ook vaak bij klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk; zo begrijp je je klant beter lever je het beste en advies.


Meer weten of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter Marlon Koeman op 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.