My Flynth

Vacature details


 

(Beginnend) Controleleider Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Utrecht
Plaats: Woerden

Omschrijving

Als (beginnend) Controleleider Audit bij Flynth Woerden/Utrecht ben je onderdeel van het controleteam en stuur je deze aan bij klanten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en dus het gezicht van Flynth.


Ons audit team in Woerden/Utrecht is een divers en enthousiast team en kenmerkt zich door een zeer goede onderlinge sfeer.


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Naast een goede werk/privé balans bieden wij jou ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop en iPhone, leaseauto, pensioenregeling en ontwikkelings-/doorgroeimogelijkheden.


Ben jij begonnen met je (post) master voor Register Accountant? Wil jij je graag ontwikkelen in leidinggeven en heb je al een aantal jaar werkervaring binnen een controlepraktijk? Ben je klaar voor de volgende stap? 

Pak je kans! En kom werken als (beginnend) Controleleider Audit in Woerden/Utrecht.

Vereisten

Profiel (junior) Controleleider audit

  • je bent bezig met je (post) master;
  • je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
  • klantgericht;
  • je wilt waarde toevoegen voor onze klanten;
  • je staat met beide benen op de grond;
  • je bent een teamplayer.

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch is onze werkhouding overal hetzelfde. Bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. We zijn oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten. 


Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.