My Flynth

Vacature details


 

Project controller of Aankomend Accountant

Afdeling:
Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Omschrijving

Voor ons team in Almere zijn wij op zoek naar een project controller of aankomend accountant 

Als project controller of aankomend accountant ben je onderdeel van een jong en dynamisch team en werk je direct onder de teamleider. Je bent dé spil tussen Group Finance en het Accounting team welke uit 3 medewerkers bestaat. In deze rol ben je nauw betrokken bij een project voor een groot internationaal concern. Een combinatie van project analyses, IC reconciliatie, rapportages en communicatie in het Engels met de internationale klant maken onderdeel uit van je werkzaamheden. Je zweeft er niet boven, maar in deze rol bevindt je je er midden in. Alle schakels in de ketting zijn jou bekend en hierdoor heb je affiniteit met alle inhoudelijke aspecten binnen het project. Je bent van grote toegevoegde waarde, omdat je in een dynamische omgeving kunt monitoren en anticiperen op de veranderende elementen en de stakeholders die betrokken zijn bij het project.

Heb jij de ambitie om in deze organisatie het verschil te maken voor zowel klanten als collega's? Wij komen graag met je in contact!

Vereisten

Profiel project controller of aankomend accountant 

  • Afgestudeerde HBO opleiding in de richting van Accountancy of Bedrijfseconomie
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Beschikbaarheid van 32-40 uur per week
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent goed in het snel inspringen op project control werkzaamheden doordat je beschikt over een hands-on mentaliteit
  • Ervaring met internationale klanten is een pré 


Waarom Flynth?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 32 vrije dagen, een iPhone, een laptop en de mogelijkheid (als het nodig is) om thuis te werken. Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om je verder te ontwikkelen.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.


In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. De ruim 1.500 collega's dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: Gewoon de Beste zijn. Dit doen wij vanuit 3 kernwaarden: Werkmakerschap, Flynth&Co en Kwaliteitsmarktleiderschap.

 

Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws