My Flynth

Vacature details


 

Adviseur Arbeidszaken (casemanager/arbeidsdeskundige)

Afdeling: Arbeidszaken
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Naaldwijk

Omschrijving

Als adviseur arbeidszaken begeleid jij de klanten van ons Looncluster Zuid-Holland zo goed mogelijk op het gebied van casemanagement. Je komt te werken in een dynamisch team (met twee directe collega's) waar veel veranderingen gaande zijn die nieuwe kansen creëren. 


Wat ga je onder andere doen als adviseur arbeidszaken?

  • je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers;
  • accuraat dossierbeheer (onder andere Wet Verbetering Poortwachter en verwachtingen klant managen);
  • begeleiden en coachen van collega's in opleiding;
  • behalen van commerciële doelstellingen;
  • als je gecertificeerd arbeidsdeskundige bent is er de mogelijkheid om naast de werkzaamheden als casemanager ook arbeidsdeskundige onderzoeken met bijbehorende werkzaamheden bij de klant uitvoert. 

Ben jij op zoek naar een functie met inhoud en de vrijheid om je eigen toekomst te bepalen? Wil jij werken bij een organisatie met doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van senior adviseur arbeidszaken? Kom dan werken als adviseur arbeidszaken (casemanager/arbeidsdeskundige) in Naaldwijk!


Bij Flynth adviseurs en accountants wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Profiel casemanager

  • Een hbo diploma, bij voorkeur richting Human Resource Management met een post-hbo opleiding Register Casemanager (je beschikt over je RCCM titel) en/of je bent een gecertificeerd en geregistreerd Arbeidsdeskundige; 
  • minimaal één jaar werkervaring als casemanager en/of arbeidsdeskundige;
  • je bent commercieel, accuraat en daadkrachtig (een zelf starter).

 

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch is onze werkhouding overal hetzelfde. Bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. We zijn oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

 

Meer informatie of solliciteren

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter José Cats. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 5000 8599 . Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 of solliciteer direct via de solliciteer button. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws