My Flynth

Vacature details


 

Senior Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Gelderland
Plaats: Ede

Omschrijving

Ben jij wel eens benieuwd hoe het werkt bij Nederlands grootste adviseurs en accountants kantoor voor het MKB? Wil je de sfeer van een klein kantoor proeven, maar de voordelen hebben van een grote organisatie? Gaat jouw bloed ook sneller stromen wanneer je contact hebt met MKB-klanten? Dan zit je bij Flynth goed, want als Senior Assistent Accountant ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze ondernemers. 


Dit doe je samen met een professioneel team met zo'n 10 collega's van jong tot iets ouder. Je portefeuille zal met name bestaan uit MKB klanten en wij geven je de ruimte om direct persoonlijk contact te hebben. Je hebt daarnaast de vrijheid om deel te nemen in de Edese netwerken. 


Wil jij ook graag bijdragen aan de groei van onze vestiging? Kom dan werken als Senior Assistent Accountant bij onze vestiging in Ede! 


Wat je zoal gaat doen als Senior Assistent Accountant:

 • De klant adviseren voor een optimale dienstverlening
 • Jaarrekeningen samenstellen 
 • De financiële administratie van jouw klanten voeren 
 • Het aanspreekpunt zijn voor de klant en je collega's
 • Ad hoc werkzaamheden oppakken (bijvoorbeeld tussentijdse overzichten)
 • Natuurlijk je kennis delen met collega's


Wat wij jou bieden als Senior Assistent Accountant:

Flynth Ede is een gezellig en hardwerkend team, die met passie en humor het beste resultaat willen neerzetten. Naast een prettige sfeer biedt Flynth ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop en iPhone, een goede pensioen- en studieregeling, een mobiliteitsregeling en vinden wij jouw balans tussen werk en privé net zo belangrijk als jij dat vindt. 

Vereisten

Jouw profiel als Senior Assistent Accountant:

 • Je bent in bezit van een hbo-diploma Accountancy of Bedrijfseconomie
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent minimaal 32 beschikbaar 
 • Je hebt ambitie om jezelf verder en te blijven ontwikkelen
 • Je bent betrokken en innovatief
 • Je bent een teamspeler en proactief


Wie Flynth is:

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Pal naast u.


Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws