Vacature details

Vacature details


 

Stagiair Deal Advies

Afdeling: Studenten
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Amersfoort een:

Stagiair Deal Advies


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?


Het Flynth Deal Advies-team is een enthousiast start-up team dat landelijk opereert, voornamelijk vanuit een centrale locatie in Amersfoort. Flynth Deal Advies adviseert in brede zin bij fusies en overnames. Als stagiair ben je betrokken bij alle fases van het overnameproces en bij de uitvoering van complexe transactie gerelateerde werkzaamheden en kom je 4 tot 6 maanden te werken in ons team. Je ondersteunt bijvoorbeeld aan- en verkooptrajecten, waarderingen, financierings- en due diligence-trajecten, voert financiële analyses uit op historische en toekomstgerichte cijfers. Ook maak je bedrijfsprofielen, (pitch)presentaties en opdrachtbrieven en doe je research bij het vinden van potentiële overname- en koopkandidaten.Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde adviseur Deal Advies zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. Je kan op verschillende momenten in het jaar bij ons starten en krijgt een marktconforme stage- en onkostenvergoeding. Ook krijg je een laptop en smartphone.


Vereisten

Wat vragen wij van je?

Jij zit in de afrondende fase van je technische bedrijfskundige of economische masterstudie aan de universiteit.  Je hebt aantoonbare affiniteit met de financiële sector en naast je studie relevante ervaring opgedaan. Je bent een creatieve denker met financieel analytische en adviesvaardigheden. Je bent positief kritisch en vindt het leuk om met cijfers aan de slag te gaan. Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels.


Nog even alles op een rij:

  • Verschillende startmomenten in het jaar
  • Een stage- en onkostenvergoeding
  • Laptop en smartphone van Flynth
  • Volop ontwikkelkansen

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 20031077. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!