Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Stagiair Deal Advies

Afdeling: Student
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt per september 2021 voor de vestiging Amersfoort een:

Stagiair Deal Advies


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat ga je doen als Stagiair Deal Advies bij Flynth?

Het Flynth Deal Advies-team is een enthousiast start-up team dat landelijk opereert, voornamelijk vanuit een centrale locatie in Amersfoort. Flynth Deal Advies adviseert in brede zin bij fusies en overnames. Als stagiair ben je betrokken bij alle fases van het overnameproces en bij de uitvoering van complexe transactie gerelateerde werkzaamheden en kom je 4 tot 6 maanden te werken in ons team. Je ondersteunt bijvoorbeeld aan- en verkooptrajecten, waarderingen, financierings- en due diligence-trajecten, voert financiële analyses uit op historische en toekomstgerichte cijfers. Ook maak je bedrijfsprofielen, (pitch)presentaties en opdrachtbrieven en doe je research bij het vinden van potentiële overname- en koopkandidaten.


Waarom Flynth?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde adviseur Deal Advies zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. Je kan op verschillende momenten in het jaar bij ons starten en krijgt een marktconforme stage- en onkostenvergoeding. Ook krijg je een laptop en smartphone.

Vereisten

Vereisten

  • Je behaalt bovengemiddelde resultaten en zit in een afrondende fase van een WO-master in de richting bedrijfseconomie, finance of vergelijkbaar;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de financiële sector;
  • Je hebt relevante ervaring opgedaan naast je studie;
  • Je bent 4 tot 6 maanden beschikbaar (min. 32 uur per week);
  • Je bent gedreven, nauwkeurig, analytisch en cijfermatig sterk;
  • Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen?

Neem dan contact op met onze campus recruiter Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 20031077. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.