My Flynth

Vacature details


 

Salarisadministrateur

Afdeling: Arbeidszaken
Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo

Omschrijving

Heb jij een MBO diploma richting Administratie of HRM en ben je op zoek naar een leuke baan als salarisadministrateur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze afdeling Arbeidszaken in Almelo/ Groenlo zijn wij op zoek naar een (junior) salarisadministrateur.

Flynth Arbeidszaken adviseert MKB ondernemers op het gebied van Verzuim, Casemanagement, Human Resource en daarnaast verzorgen wij de salarisadministratie van onze klanten. 

 

Bij Flynth mag je naast de primaire arbeidsvoorwaarden ook rekenen op een goed secundaire arbeidsvoorwaardenpakket zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 30 vakantiedagen, een iPhone en laptop. Ook stimuleren wij jou ontwikkeling. Wil je verder studeren (bv Praktijkdiploma loonadministratie PDL) ? Wij bieden je een goede studiekostenregeling aan. 

 

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

 

 Wat ga je doen?

  • Je verzorgt de salarisadministratie van meerdere klanten van uiteenlopende aard en omvang voor de vestiging Almelo/ Groenlo.
  • Vraagbaak voor klanten en collega’s op het gebied van personeels- en salarisadministratie.
  • Je bereidt de afdracht loonbelasting en sociale verzekerings- en pensioenpremies voor.
  • Je signaleert tijdig veranderingen in wetgeving of cao en wat de gevolgen hiervan 

Vereisten

Wat bied jij ons?

  • Een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld richting HRM;
  • 2-3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis en ervaring van diverse cao’s is een pre;
  • Je bent proactief, ziet kansen voor optimalisatie, zoekt graag de samenwerking op, bent gedreven en hecht waarde aan kwaliteit.

 

Ons profiel: ondernemend en ambitieus 

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. De ruim 1400 collega's dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: Gewoon de Beste zijn. Dit doen wij vanuit 3 kernwaarden: Werkmakerschap, Flynth @Co en Kwaliteitsmarktleiderschap.

 

Meer weten? kijk op www.flynth.nl/werken-bij

 

Meer informatie of solliciteren 

Neem dan contact op met onze Recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of WhatsAppen 

naar 06 51 89 91 79 . Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment  telefoonnummer: 088 236 7643 of solliciteer direct via de solliciteer button. 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws