My Flynth

Vacature details


 

Senior Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Omschrijving

Werken in een gaaf en nieuw pand in Rotterdam? Dat kan bij Flynth! Medio mei 2019 betrekken wij een nieuw pand aan de boompjes in Rotterdam. Ga jij als senior assistent accountant de uitdaging aan?


Flynth is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Naast het samenstellen van jaarrekeningen heb je ook veel contact met onze mkb klanten en begeleid je de junior assistent accountant. 


Bij Flynth mag je naast de primaire arbeidsvoorwaarden ook rekenen op een goed secundaire arbeidsvoorwaardenpakket zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 30 vakantiedagen, een iPhone en laptop. Ook stimuleren wij jou ontwikkeling. Wil je verder studeren? Wij bieden je een goede studiekostenregeling aan. 


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Profiel senior assistent accountant

  • je beschikt over je hbo diploma richting Accountancy;
  • je hebt een pro-actieve houding, je gaat de uitdaging aan om de vestiging Rotterdam neer te zetten;
  • je beschikt over een commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • je bent innovatief;
  • je werkt efficiënt, doelgericht werken met zo min mogelijk inspanning om zoveel mogelijk resultaat te bereiken;
  • je bent fulltime (40 uur) beschikbaar;
  • je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring. 

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch is onze werkhouding overal hetzelfde. Bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. We zijn oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.


Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.