My Flynth

Vacature details


 

Junior Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo

Omschrijving

Ben jij afgestudeerd in de richting van HBO of WO Fiscaal Recht / Fiscale Economie en heb je ongeveer 1 tot 3 jaar werkervaring? Houd je van het opstellen van verschillende belastingaangiften en contact met de klant om ze te adviseren? Ben jij een ambitieuze junior fiscalist die graag wilt leren om belasting adviseur te worden? Dan is deze rol iets voor jou!

Fynth Almelo is op zoek naar een Junior fiscalist. Het unieke aan dit kantoor is dat zowel de klant als de kwaliteit voorop staat, daarnaast is er veel vrijheid en maak je deel uit van een team met enorm veel ervaring. De grote diversiteit aan klanten biedt jou iedere dag nieuwe (fiscale) uitdagingen. De samenwerking met en de begeleiding door je fiscale collega’s bieden je volop ontwikkelkansen als adviseur. Daarnaast zullen zij jou meenemen in de ondersteuning van verschillende juridische taken en verder leg je de basis voor alle soorten belasting aangiften.

 

Waarom Flynth?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 30 vrije dagen, een Iphone, een laptop en de mogelijkheid (als het nodig is) om thuis te werken.

Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om je verder te ontwikkelen en mogen wij je een studiekostenregeling aanbieden.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Vereisten:

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma Fiscaal Recht/ Fiscale Economie;
  • Je bent innovatief van geest en wilt die competentie graag benutten in je werk;
  • Je werkt efficiënt. Doelgericht werken met zo min mogelijk inspanning zo veel mogelijk resultaat behalen.
  • Je bent  minimaal 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan snel, want dan zijn wij op zoek naar jou!


Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Madelon Busse- Bruil! Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 52 84 40 27. Neemt Madelon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 . 

Of solliciteer direct via de solliciteer button. 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws