My Flynth

Vacature details


 

Gevorderd Assistent Accountant Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Voor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar een (gevorderd) Assistent Accountant audit.


Het audit team in Amstelveen is hecht. Je komt terecht in een team waar iedereen voor elkaar klaar staat en plezier heeft. En ook enthousiast is! Enthousiast omdat wij in december 2018 een mooi nieuw pand in Amstelveen gaan betreden met flexwerkplekken maar ook focusruimtes, belcellen, ruimten om te vergaderen of te brainstormen. 


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Naast een goede werk/privé balans bieden wij jou ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop en iPhone, leaseauto, pensioenregeling en ontwikkeling-/doorgroeimogelijkheden.


Heb jij je hbo Accountancy afgerond en/of ga je starten met je master? Dan is dit jouw kans om te starten als Assistent Accountant Audit!


Als Assistent neem je deel aan diverse controleopdrachten en voer je minder complexe controles zelfstandig uit. 

Vereisten

Profiel (gevorderd) Assistent Accountant audit

  • je heb je hbo Accountancy afgerond en/of gaat starten met je master
  • je hebt minimaal één jaar stage- of werkervaring in de controlepraktijk;
  • je bent enthousiast, hebt humor en werkt graag samen;
  • je beschikt over een positief kritische blik;
  • leergierig: de combinatie werken/leren is voor jou weggelegd.


Flynth audit

Flynth is de grootste MKB-Accountant van Nederland en de landelijke nummer 6. Bij Flynth Audit richt jij je op de totale financiële verantwoording van onze controleplichtige klanten. Je verzorgt samen met je collega’s wettelijke, statutaire en vrijwillige controleopdrachten. Je bent zelfstandig of samen met je team aanspreekpunt voor klanten. Daarbij werk je veel bij klanten op locatie. Dat zijn bijvoorbeeld ondernemers in de MKB sector, de agrarische sector en in de bouw. Binnen de dienstverlening van Flynth Audit is speciale aandacht voor de publieke sector zoals scholen en zorginstellingen en stichtingen. 


Meer weten of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een whats app naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.