My Flynth

Vacature details


 

(Beginnend) Controleleider Audit Onderwijs

Afdeling: Audit
Provincie: Utrecht
Plaats: Woerden

Omschrijving

Wil jij als (beginnend) Controleleider Audit werken bij de marktleider in het onderwijs en ben je bezig met de opleiding tot Register Accountant? Dan is deze functie echt iets voor jou! 


Als (beginnend) Controleleider help je bij het voorbereiden en uitvoeren van controleopdrachten en onderhoud je daarbij het contact met je klanten. Hierbij werk je nauw samen met het gezellige en gedreven team van de audit vestiging in Woerden. 


Heb je al ervaring met een onderwijs klantenportefeuille? Dat komt goed uit! Onze vestiging in Woerden bedient een groot aantal onderwijsinstellingen. Daarom zoeken wij iemand die ervaring en affiniteit heeft met deze sector en waarin jij je dus ook verder kan specialiseren. 


Bij Flynth krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We bieden jou de mogelijkheid om werk, opleiding én je privé leven met elkaar te combineren. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.


Dus, zoek jij een baan waarin je een grote mate van zelfstandigheid krijgt? Waar wij ook weten dat je loopbaan, studie en privé leven alle drie belangrijk zijn. Plus een mooi arbeidsvoorwaardenpakket krijgt aangeboden met onder andere een goede pensioenregeling, leaseauto, iPhone en laptop? Kom dan werken als (beginnend) Controleleider Audit bij Flynth in Woerden!

Vereisten

Profiel (junior) Controleleider Audit

  • je bent bezig met je (post) master;
  • je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • je bent een positief kritische professional met een rechte rug;
  • je wilt waarde toevoegen voor onze klanten;
  • je staat met beide benen op de grond en bent een teamplayer;
  • je hebt al ervaring met onderwijsklanten of je hebt affiniteit met de branche onderwijs.


Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch is onze werkhouding overal hetzelfde. Bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. We zijn oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.