My Flynth

Vacature details


 

Accountant AA MKB

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

In ons nieuwe pand aan de Jufferenwal midden in de binnenstad tussen de ondernemers, zijn wij op zoek naar een accountant die pal naast de ondernemer wil staan en weet de klant aan hem te binden.
Samen met de accountants binnen het cluster lever je kwaliteit, niet alleen op financieel gebied, maar met name in bredere advisering richting te klant.

Flynth gaat graag de uitdaging aan om de beste resultaten te behalen voor de ondernemers, neemt werk uit handen en draagt frisse ideeën aan. Je portefeuille zal met name bestaan uit MKB klanten. Wij spreken de taal van de ondernemer. Voor ons cluster Overijssel (kantoor Zwolle) zijn wij op zoek naar een Accountant.

Ben jij de adviseur die het gesprek aangaat met onze klanten?


Je komt terecht in een hard werkend team. Ondanks deze mentaliteit, houden we de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat wij minsten zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast bieden wij jou verder nog in het arbeidsvoorwaardenpakket, een laptop, iPhone, een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuis werken, mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en een goede mobiliteits/leaseregeling.

 

 Werkzaamheden:

  • onderhouden en uitbouwen van de klantenportefeuille;
  • reviewen en bespreken van jaarrekeningen en advies geven voor de toekomst van de ondernemer;
  • zorgen voor vaktechnisch juiste cijfers;
  • begeleiden en coachen van assistent accountants.

Vereisten

Profiel Accountant:

  • afgestudeerd AA-accountant;
  • je bent 32-40 uur beschikbaar;
  • je bent communicatief, commercieel en beschikt over een analytisch vermogen;
  • een teamspeler die kan schakelen tussen de verschillende vakdisciplines;
  • gevoel voor klantcontact en verkoopkansen.

Wie is Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Pal naast u.

 


Meer informatie of solliciteren

Heb je een vraag over de vacature Accountant in Zwolle? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter Madelon Busse- Bruil op 06 5284 4027. Neemt Madelon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

 

 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws