My Flynth

Vacature details


 

Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Flynth gaat graag de uitdaging aan om de beste resultaten te behalen voor de ondernemers, neemt werk uit handen en draagt frisse ideeën aan. Wij spreken de taal van de ondernemer. Voor ons Cluster Zwolle/ Raalte en Dalfsen zijn wij op zoek naar een gevorderd Assistent Accountant.

 

Je komt terecht in een hard werkend team. Ondanks deze mentaliteit, houden we de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat wij minsten zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast bieden wij jou verder nog in het arbeidsvoorwaardenpakket een laptop, iPhone, een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuis werken en mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. 

 

Wil jij een belangrijk aanspreekpunt zijn voor ondernemers en collega's en heb je minimaal 5 jaar werkervaring als Assistent Accountant? Kom dan het team in Zwolle versterken als gevorderd Assistent Accountant!

 

Werkzaamheden

  • samenstellen van jaarrekeningen;
  • adviseren van de klant voor een optimale dienstverlening;
  • het voorbereiden van de fiscale aangiftes voor ondernemingen;
  • ad hoc oppakken van werkzaamheden (bijvoorbeeld tussentijdse overzichten.

Vereisten

Profiel gevorderd / senior Assistent Accountant

  • een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • je kan goed samenwerken;
  • je bent secuur en flexibel;
  • jij steekt de handen graag uit de mouwen en hebt doorzettingsvermogen.

 

Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin je je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.

 

Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met 1500 medewerkers en zo’n 60 kantoren zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Viviënne van Kesteren. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 50 62 31 80. Neemt Viviënne niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.