My Flynth

Vacature details


 

Project manager nieuw huisvestingsconcept

Afdeling: Centrale diensten
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth is de advies- en accountantsorganisatie voor het MKB. Wij ondersteunen onze klanten onder andere bij het realiseren van hun groeiambities. Wij zijn op zoek naar een gedreven ambitieuze projectmanager die ons team komt versterken. Ben jij in staat om grote en kleine projecten van ideefase tot realisatie volledig te managen? Alle benodigde partijen bij elkaar te brengen en hen te begeleiden naar het gewenste eindresultaat? 

 

Je krijgt  een verantwoordelijke rol in een professionele organisatie en werk je samen met een gedreven en collegiaal team. In de rol van projectmanager werk je landelijk. Interne afspraken zullen geregeld in Arnhem zijn. 


 Wat ga je doen?

 Er wordt een nieuw huisvestingsconcept ingevoerd om op een betere manier te kunnen (samen)werken. De nieuwe inrichting geeft medewerkers de ruimte om een werkplek te kiezen die past bij de activiteit van dat moment.

Alle kantoren van Flynth (56 in totaal) worden de komende jaren aangepast. Per kantoor wordt gekeken wat er nodig is om aan het nieuwe huisvestingsconcept te voldoen.

 

 • Je bent verantwoordelijk voor de invoering van het nieuwe huisvestingsconcept en de spil in het complexe proces;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en het leiden van projecten op het gebied van huisvestingsconcept over alle vestigingen en  herinrichtingsprojecten.
 • Je managet het proces en alle betrokkenen, zowel intern (projectgroep, werkgroep) en extern(pandeigenaar, bouwteam);
 • Je bent (adviserend) lid van de stuurgroep;
 • Je bewaakt de voortgang, de doorlooptijd, de kwaliteit en het budget van de projecten;
 • Je wordt betrokken bij pandselectie, geeft advies over geschiktheid/kwaliteit van panden.
 • Je rapporteert aan de stuurgroep en de programma manager.

Waarom Flynth?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 32 vrije dagen, een Iphone, een laptop en de mogelijkheid (als het nodig is) om thuis te werken.
Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om je verder te ontwikkelen en mogen wij je een studiekostenregeling aanbieden.
Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Wat bied jij ons?

 • Een afgeronde hbo opleiding, Bouwkunde is een pré;
 • Relevante werkervaring als projectmanager van o.a. (ver)bouw- of inrichtingsprojecten;
 • Je kunt mensen motiveren, bent initiatiefrijk en bezit een flinke dosis overtuigingskracht;
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en kan schakelen op alle niveaus in de organisatie.

Wij zijn Flynth:

Persoonlijk, ambitieus en creatief: dat is een typische Flynth-medewerker. 

Onze 1500 experts staan dicht bij onze klanten. Vandaar ons credo ‘Pal naast u’. Flynthers werken onderling veel samen. Zo komen ze tot het beste advies aan onze klanten en kunnen ze zichzelf verder ontwikkelen. 

Werken bij Flynth betekent dan ook: veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.

 

Lees meer op werkenbijflynth.nl of onderzoek meteen jouw Flynth Factor.


Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Madelon Busse- Bruil. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 52 84 40 27. Neemt Madelon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643. Of solliciteer direct via de solliciteer button. 


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws