My Flynth

Vacature details


 

Assistent Accountant audit

Afdeling: Audit
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Ridderkerk

Omschrijving

In de rol van (beginnend) Assistent Accountant audit bij Flynth help je bedrijven om ‘In Control’ te zijn. Sta jij aan de start van je RA studie en zoek je een werkgever bij wie je de ruimte krijgt om te werken en studeren tegelijk? 

 

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. Uitgangspunt daarbij is eigen verantwoordelijkheid waarbij je altijd een win-win situatie creëert met tevreden klanten als resultaat. 

 

Kom jij verder praten over de invulling van je carrière?

Vereisten

Profiel (beginnend) Assistent Accountant audit

  • je staat aan de start van je RA studie of hbo duaal Accountancy;
  • maximaal één jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • je bent leergierig, ambitieus en je staat te trappelen om te starten en te groeien in het audit vak.

Flynth audit

Flynth audit richt zich nadrukkelijk op dienstverlening aan ondernemers. Wij ambiëren geen vergunning voor de controle van OOB’s (Organisaties van Openbaar Belang, zoals beursfondsen en financiële instellingen). Hierdoor is het toezicht door de AFM anders ingericht dan bij accountantskantoren die wel een OOB-vergunning bezitten. Dit leidt tot een andere cultuur: geen checklistmentaliteit, maar een belangrijke rol voor professionele oordeelsvorming door de Externe Accountant. Meer aandacht en tijd voor de risico’s die ertoe doen in de controle van uw verantwoording.

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter Marlon Koeman 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.