My Flynth

Vacature details


 

Manager Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Flynth Amstelveen is op zoek naar 


een Register Accountant met leidinggevende ervaring


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. We verwachten niet dat je als Manager Audit 60 uur per week werkt. Dat doen we bij Flynth binnen normale werktijden!


Wat verwachten we van jou?

Als Manager Audit toets je samen met je jouw team de betrouwbaarheid van financiële rapportages van klanten. Je hebt de taak om de controleopdracht in goede banen te leiden. Daarbij zorg je ervoor dat de minder ervaren collega’s bij iedere opdracht meer kennis opdoen en ben je de mentor en de coach van het controleteam. Je onderhoudt contact met je klantengroep, plant controles in, denkt na over een efficiënte uitvoering en zorgt ervoor dat de uitvoering volgens planning verloopt. Je draagt, samen met de accountant, vaktechnische eindverantwoordelijkheid voor de opdrachten van jouw klanten. 


Invloed en ruimte om jezelf te ontwikkelen

Je werkt met relatief kleine teams, de lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Je opereert een overzichtelijke organisatie waardoor je als MT lid echt invloed hebt in de visievorming en het beleid op jouw vestiging of in jouw regio. Je krijgt bij Flynth bovendien volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Bij Flynth weten we dat je je wilt ontwikkelen en daarom begeleiding en vrijheid voor jou belangrijk zijn. We waarderen eigen initiatief en eigen inbreng. Tegelijkertijd beseffen we dat jouw hobby’s en privé leven ook belangrijk blijven.

Vereisten

Profiel Manager Audit

  • je bent een Register Accountant (RA);
  • je hebt minimaal 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • leidinggevende ervaring;
  • je bent klantgericht en commercieel ingesteld;
  • je bent een positief kritische professional;
  • je staat met beide benen op de grond.


Flynth Audit

Flynth Audit richt zich nadrukkelijk op dienstverlening aan ondernemers. Wij ambiëren geen vergunning voor de controle van OOB’s (Organisaties van Openbaar Belang, zoals beursfondsen en financiële instellingen). Hierdoor is het toezicht door de AFM anders ingericht dan bij accountantskantoren die wel een OOB-vergunning bezitten. Dit leidt tot een andere cultuur: geen checklistmentaliteit, maar een belangrijke rol voor professionele oordeelsvorming door de Externe Accountant. Meer aandacht en tijd voor de risico’s die ertoe doen in de controle.


Meer informatie of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws