My Flynth

Vacature details


 

Adviseur subsidies

Afdeling: Subsidie Advies
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht/Gelderland

Omschrijving

Wil jij ondernemers helpen bij het realiseren van hun groeiplannen waaronder het daadwerkelijk waarmaken van innovatie en duurzame plannen? Vind je het daarnaast leuk om je inhoudelijk te verdiepen in alle ontwikkelingen binnen het MKB en de agrarische sector? Je hebt daarnaast een nauwe samenwerking met je collega's van verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld accountancy en fiscaal.


Team subsidieadvies Flynth bestaat uit 12 subsidieadviseurs verdeeld over 4 teams in Nederland. Voor regio Utrecht/Gelderland zijn wij op zoek naar een Adviseur subsidies. 


Flynth biedt jou een werkweek van minimaal 32 uur, een hecht en dynamisch team, mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen Flynth en een arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een mooie pensioenregeling, mobiliteits/leaseregeling, laptop en iPhone. Je standplaats is afhankelijk van je woonplaats.


Werkzaamheden

  • ondersteunen van ondernemers bij hun ontwikkeling door hen te adviseren;
  • onderzoeken van nieuwe (internationale) subsidiemogelijkheden voor de ondernemer;
  • samenwerking opzoeken met collega's uit diverse disciplines;
  • implementeren van de subsidieaanvragen voor de ondernemer.


Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Je bent klantgericht en bent makkelijk in het leggen van contacten;
  • Je hebt bij voorkeur interesse in bijvoorbeeld internationale subsidies, energievraagstukken, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen.

Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin je je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.


Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 kantoren zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie of solliciteren 

Heb je een vraag over deze vacature? Bel onze Corporate Recruiter Marlon Koeman op 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.