My Flynth

Vacature details


 

Adviseur subsidies

Afdeling: Subsidie Advies
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de regio Utrecht een:

Subsidieadviseur

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als subsidieadviseur ben jij voor je klant dé expert en het aanspreekpunt voor subsidiemogelijkheden, ook op internationaal gebied. Je verkent, ontwikkelt en verzilvert deze mogelijkheden en adviseert erover. Daarvoor verdiep jij je inhoudelijk in alle ontwikkelingen binnen het MKB en de agrarische sector. Bij deze laatste groep gaat het vaak om ondernemers in bloembollen en akkerbouw. Je benadert de markt proactief en zoekt de samenwerking op met collega’s uit diverse disciplines. Ook doe je voor de klant de uiteindelijke aanvraag voor de subsidie.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag voor ons, dan werk je samen met een professioneel en betrokken team dat jou stimuleert en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding en minimaal 7 jaar werkervaring. Je beschikt over een analytisch vermogen en bent creatief, commercieel en ondernemend. Daarnaast vind je het erg gemakkelijk om contacten te leggen en klantgericht te werken. Verder hebben internationale subsidies, energievraagstukken, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen bij voorkeur jouw interesse.


Nog even alles op een rij:

  • stimulerend team
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • prima salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!