My Flynth

Vacature details


 

Energieadviseur Glastuinbouw

Afdeling: Rombou
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Naaldwijk

Omschrijving

Voor ons kantoor in Naaldwijk zoeken wij een fulltime:


Projectleider/energieadviseur glastuinbouw

Rombou is dé expert op het gebied van locatieontwikkeling van het agrarische bedrijf. We bieden een brede dienstverlening aan ondernemers op het gebied van: ruimtelijke ordening, milieu- en juridisch advies, ontwerp, architectuur en bouwbegeleiding. Rombou is sinds 2017 een 100 % dochter van Flynth Adviseurs en Accountants. Flynth is marktleider in de financiële dienstverlening in de tuinbouwsector. Via hun netwerk hebben wij sterke groei-ambities in de tuinbouw. Bij Rombou werken 25 enthousiaste en gedreven collega’s. Kom jij ons team versterken?

 

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een strategisch adviseur met een ambitie om de wereld mee te helpen te verduurzamen. Je bent in staat om kansen en ontwikkelingen in de glastuinbouwsector te vertalen naar concrete toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Je werkt projectmatig waarbij je aan de hand van energetische berekeningen adviseert over de toe te passen technische installaties ten behoeve van individuele en/of clusters van glastuinbouwbedrijven. Of het nu gaat om toepassing van aardwarmte, zonnepanelen of warmtepompen; jij begeleidt ondernemers van het idee tot de uiteindelijke realisatie. In projecten werk je samen met collega’s van zowel Rombou als Flynth, waarbij je als projectleider het aanspreekpunt bent voor de ondernemer en de planning, kosten en kwaliteit bewaakt.


Ons aanbod:

Rombou biedt een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris en een uitgebreid secundair pakket. Verder bieden we een plezierige, open en professionele werkcultuur.

Bij Rombou wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Jouw inbreng:

Je functioneert minimaal op HBO niveau en beschikt over 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je bent een organisatorisch talent, hebt goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je hebt ruime kennis en ervaring in de glastuinbouwsector en daarin toegepaste technieken. Daarnaast heb je ervaring met duurzame energievraagstukken in de glastuinbouw. Een groot netwerk binnen de glastuinbouw is een pré. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig, bent prettig in de omgang en weet je collega’s te motiveren. 


Meer informatie of solliciteren

Heb je een vraag over de vacature energieadviseur glastuinbouw bij Rombou in Naaldwijk? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


 #LI-JC1