My Flynth

Vacature details


 

Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Als belastingadviseur help je ondernemers met het maken van de juiste keuzes om hun fiscale positie te optimaliseren. De wet- en regelgeving op gebied van belastingen is complex, dat weet jij als geen ander. Maar jij weet ook als geen ander de weg in dit doolhof. 


Flynth Amstelveen zoekt belastingadviseur.

Bij Flynth Amstelveen maak je deel uit van een team met collega's van verschillende expertises. Passie voor klanten en fiscaliteit is belangrijk, maar humor en sfeer zijn karaktereigenschappen die zeker ook passen in dit team! Naast dat je voor de klanten van Amstelveen wordt ingezet zal je ook ingezet worden voor de vestiging Lisse en onze business point in Haarlem. 

 

Werkzaamheden

  • het geven van fiscaal advies aan klanten, dit doe je telefonisch of persoonlijk bij de klant;
  • vaktechnisch aanspreekpunt voor collega’s
  • een bijdrage leveren aan het uitbouwen van de klantenportefeuille.

Kom jij werken bij Flynth? Waar wij veel waarde hechten aan een goede werk-privé balans, naast primaire arbeidsvoorwaarden ook secundaire arbeidsvoorwaarden bieden waaronder een laptop, iPhone en een mooie pensioenregeling. 


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen en ontplooien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Profiel belastingadviseur

  • wo opleiding, richting fiscaal recht;
  • affiniteit met internationaal recht zou fantastisch zijn;
  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring is prettig om deze functie goed te kunnen uitoefenen;
  • een enthousiaste pro-actieve houding, zodat je klaar bent om te starten;
  • commerciële en communicatieve vaardigheden zijn van belang voor onze (potentiële) klanten;
  • bij voorkeur woonachtig in Haarlem, Hoofddorp of de Bollenstreek. 

Wie is Flynth

Met ruim 1500 medewerkers en zo'n 60 vestigingen is Flynth Nederland' grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Naast de MKB'ers bedienen we agrariërs tot grote bedrijven en onderwijsinstellingen. We staan pal naast de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Actuele ontwikkelingen in ons vakgebied vertalen we naar oplossingen voor ondernemingsvraagstukken.


Solliciteren?

Heb je een vraag over de vacature van belastingadviseur ? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats (06 5000 85 99). Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws