My Flynth

Vacature details


 

Assistent Accountant Agro

Afdeling: Accountancy Agro
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Heerhugowaard

Omschrijving

Flynth Heerhugowaard helpt de ondernemer graag nog een stapje verder. De vestiging werkt efficiënt en doeltreffend, zodat wij de ondernemers laten doen waar zij goed in zijn en wij waar wij goed in zijn.

 

De vestiging kenmerkt zich verder door een nuchtere, open en informele sfeer. Je komt terecht in een klantgericht, hardwerkend team. Ondanks deze mentaliteit, houden we de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat wij minsten zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast bieden wij jou verder nog in het arbeidsvoorwaardenpakket een laptop, iPhone, een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuis werken en mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. 

 

Wil jij een belangrijk aanspreekpunt zijn voor ondernemers en collega's? Kom dan het agro team in Heerhugowaard versterken als assistent accountant!

 

Werkzaamheden

  • samenstellen van jaarrekeningen;
  • adviseren van de klant voor een optimale dienstverlening;
  • het voorbereiden van de fiscale aangiftes voor ondernemingen;
  • ad hoc oppakken van werkzaamheden (bijvoorbeeld tussentijdse overzichten).

Vereisten

Profiel gevorderd / senior Assistent Accountant

  • een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • kennis of ervaring met agro klantenportefeuille is een pré, affiniteit is een must;
  • je kan goed samenwerken;
  • je bent secuur en flexibel;
  • jij bent communicatief vaardig en leergierig;
  • je bent assertief, neemt eigen initiatief en bent communicatief vaardig.

 

Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin je je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.

 

Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 kantoren zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren

Heb je een vraag over de vacature gevorderd/senior assistent accountant in Heerhugowaard? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


 #LI-JC1