My Flynth

Vacature details


 

Juridisch Adviseur

Afdeling: Juridisch Advies
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Naaldwijk

Omschrijving

Voor de Flynth vestiging in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een ambitieuze en allround Juridisch Adviseur.


Flynth Naaldwijk geeft jou alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als (juridisch) adviseur. Je komt terecht in een team van 20 collega's (juristen, fiscalisten en bedrijfsadviseurs). Het team kenmerkt zich door de nuchtere houding, humor en hard werkende mentaliteit. Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Naast een goede werk/privé balans bieden wij jou een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop en iPhone, een pensioenregeling, in overleg mogelijkheid tot thuis werken en ontwikkeling-/doorgroeimogelijkheden


Als Juridisch Adviseur houd je je bezig met het opstellen van en de beoordeling inzake juridische aangelegenheden en de advisering hiervan. 


Heb jij al enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie? Ben jij op zoek naar een uitdaging bij een nieuwe werkgever? Lees dan verder en solliciteer bij Flynth Naaldwijk! 


Werkzaamheden

 • je bent sparringspartner voor de klanten (ondernemers) van Flynth Naaldwijk en de bedrijfsadviseurs en fiscaal adviseurs die hen bijstaan;
 • je stelt samenwerkingsovereenkomsten (joint ventures) op en beoordeelt deze;
 • je beoordeelt en richt bedrijfsstructuren in van de klanten;
 • je stelt van alle mogelijke overeenkomsten op rondom deze structuren en beoordeelt deze ook;
 • je stelt overeenkomsten betreffende en rondom bedrijfsoverdrachten op;
 • je stelt overeenkomsten betreffende onroerend goed transacties op en beoordeelt deze.

Vereisten

Profiel Juridisch Adviseur

 • een afgeronde wo opleiding richting Rechten;
 • ervaring in ondernemingsrecht is een vereiste;
 • minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • analytisch vermogen;
 • een commerciële- en klantgerichte houding;
 • praktisch ingesteld.


Wie is Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Pal naast u.

 

Meer informatie of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een whats app naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws