My Flynth

Vacature details


 

(Beginnend) Controleleider Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Arnhem een:

(Beginnend) Controleleider Audit

voor 32 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als (beginnend) controleleider audit op onze vestiging Arnhem ben je onderdeel van het controleteam en stuur je deze aan bij klanten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en dus het gezicht van Flynth.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij onze vestiging in Arnhem, dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je bent begonnen met je (post) master voor Register Accountant en wilt je graag ontwikkelen in leidinggeven. Je bent klantgericht en wilt waarde toevoegen voor de klant. Tegelijkertijd sta je met beide benen op de grond. Het spreekt voor zich dat je een echte teamplayer bent.


Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Martijn Sitsen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 2565 7287. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!