My Flynth

Vacature details


 

Senior Assistent Accountant (Haarlem/Amstelveen)

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Omschrijving

Flynth Haarlem groeit! En daarom zijn wij op zoek naar een senior Assistent Accountant met ambitie om door te studeren voor Accountant.


Het kantoor kenmerkt zich door een groep collega's die nauw met elkaar samenwerkt. Je maakt dan ook onderdeel uit van een gezellig en informeel team. Verder beiden wij jou een baan met verantwoordelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden waarbij jij de richting bepaalt en een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop, iPhone en een mooie pensioenregeling. 


Ben jij een teamspeler die samen met collega's de beste beste dienstverlener van Nederland te zijn voor haar klanten? Kom dan werken als senior Assistent Accountant!


Je vaste standplaats wordt Haarlem, maar het leuke is dat je ook wel eens naar het kantoor in Amstelveen gaat om daar samen te werken met je directe collega's!


Werkzaamheden

  • het samenstellen van jaarrekeningen;
  • het verzorgen van fiscale aangiften voor ondernemingen (IB, VPB en btw);
  • advieskansen benutten voor optimale dienstverlening bij klanten;
  • verlenen van assistentie aan collega's.

Vereisten

Profiel senior Assistent Accountant

  • een afgeronde hbo opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie;
  • 4 tot 6  jaar werkervaring;
  • gevoel voor klantcontact en verkoopkansen;
  • je bent assertief, neemt eigen initiatief en bent communicatief vaardig;
  • een teamspeler die kan schakelen tussen verschillende vakdisciplines.


De Flynth Factor

Resultaatgericht én invoelend. Persoonlijk en toch professioneel. Nuchter en grondig en ook creatief. Ambitieus én bescheiden. Flynth’ers hebben een bijzondere combinatie van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Een totaalpakket van eigenschappen die perfect past bij onze dienstverlening. En waar we trots op zijn. We noemen dit totaalpakket: de Flynth Factor.


Wat is jouw Flynth Factor? Met deze vragen kom je er snel achter wat jij en Flynth voor elkaar kunnen betekenen. Check jouw Flynth Factor hier!

 

Meer informatie of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een whats app naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. 


Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of lees de blog van Debbie Borst, “Tien redenen om te kiezen voor Flynth Aalsmeer”.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws