My Flynth

Vacature details


 

Gevorderd / Senior Assistent Accountant (Haarlem/Amstelveen)

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Omschrijving

Flynth Haarlem groeit! En daarom zijn wij op zoek naar een gevorderd / senior Assistent Accountant met ambitie om door te studeren voor Accountant.


Het kantoor kenmerkt zich door een groep collega's die nauw met elkaar samenwerkt. Je maakt dan ook onderdeel uit van een gezellig en informeel team. Verder bieden wij jou een baan met verantwoordelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden waarbij jij de richting bepaalt en een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop, iPhone en een mooie pensioenregeling. 


Ben jij een teamspeler die samen met collega's de beste beste dienstverlener van Nederland te zijn voor haar klanten? Kom dan werken als (gevorderd / senior) Assistent Accountant!


Je vaste standplaats wordt Haarlem, maar het leuke is dat je ook naar het kantoor in Amstelveen gaat om daar samen te werken met je directe collega's!


Werkzaamheden

  • het samenstellen van jaarrekeningen;
  • het verzorgen van fiscale aangiften voor ondernemingen (IB, VPB en btw);
  • advieskansen benutten voor optimale dienstverlening bij klanten;
  • verlenen van assistentie aan collega's.

Vereisten

Profiel senior Assistent Accountant

  • een afgeronde hbo opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie;
  • minimaal 4 jaar werkervaring;
  • gevoel voor klantcontact en verkoopkansen;
  • je bent assertief, neemt eigen initiatief en bent communicatief vaardig;
  • een teamspeler die kan schakelen tussen verschillende vakdisciplines.


Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch is onze werkhouding overal hetzelfde. Bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. We zijn oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

 

Meer informatie of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws