My Flynth

Vacature details


 

Senior Accountant AA

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Naaldwijk

Omschrijving

Voor onze vestiging in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een (senior) Accountant.

Flynth Naaldwijk geeft jou alle ruimte, mogelijkheden en kansen om jouw carrière in eigen hand te nemen. Op de hele vestiging werken meer dan 100 medewerkers. Het team waar jij in terecht komt is betrokken en kwaliteitsgericht. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en iPhone, een mooie pensioenregeling en een goede balans tussen werk/privé. 


Ben jij in het bezit van een afgeronde opleiding hbo Accountancy, ben je tekenbevoegd en heb je minimaal 8 jaar ervaring? Ga jij graag het gesprek aan met de klant en houd je daarbij de verschillende diensten van Flynth in gedachte om groei bij de klant te realiseren? 


Kom dan werken als Accountant bij Flynth in Naaldwijk! 


Werkzaamheden

 • reviewen van jaarrekeningen;
 • eindverantwoordelijk voor je eigen klantengroep;
 • het realiseren van groei van jouw klantenportefeuille.


  Vereisten

  Profiel (senior) Accountant

  • een afgeronde hbo opleiding accountancy;
  • minimaal 8 jaar relevante werkervaring;
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • je bent tekenbevoegd;
  • je bent communicatief en commercieel ingesteld. 


  Wie is Flynth

  Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Pal naast u.

   

  Meer informatie of solliciteren?

  Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een whats app naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws