Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior assistent accountant

Afdeling: Accountancy
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij samen met je collega's de meer complexe vraagstukken oppakt? Dan is Flynth op zoek naar jou! Als Senior Assistent Accountant bij Flynth krijg je de mogelijkheid om verder te leren en mee te groeien in een snel veranderde branche! Dat doe je in een innovatieve organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Wat ga je doen?

Als Senior Assistent Accountant werk je samen met onze accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en collega’s in andere disciplines en ben jij het aanspreekpunt voor ondernemers. Wanneer je de nodige ervaring meebrengt krijg je de kans zelfstandig te werken aan klanten in de gecombineerde praktijk. Kortom als Senior Assistent Accountant ga je:

 • (Zelfstandig) financiële rapportages en jaarrekeningen samenstellen.
 • Fiscale aangiftes verzorgen (zoals IB, VPB en BTW).
 • Onze klanten begeleiden en bedienen over het ondernemerschap.

Bij Flynth werken wij voor ondernemers in diverse sectoren en krijg je veel verantwoordelijkheid om je eigen ideeën in te brengen. Je hebt in deze functie zelf contact met de klant, waardoor je de ondernemer echt leert kennen.

Hoe ziet je werkplek eruit?
Bij Flynth kan jouw werkplek elke dag anders zijn; we werken veelal vanuit huis of kantoor en af en toe op locatie bij de klant. In de meeste gevallen heb je een vaste standplaats maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt.  Er is altijd een Flynth kantoor bij jou in de buurt.

Voor al onze locaties zijn wij op zoek naar talent. In de sollicitatieprocedure kan jouw voorkeursvestigingen selecteren; van Assen tot Roermond en van Alkmaar tot Breda. Benieuwd waar je onze kantoren vindt? Bekijk hier het locatieoverzicht.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 24 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Een welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen cijfermatig sterk maar ben je ook communicatief vaardig. Je werkt immers met cijfers én met klanten. Verder heb je voor deze baan:

 • Een afgeronde hbo-opleiding (of bent hier nog mee bezig) richting Accountancy of Bedrijfseconomie.
 • Minimaal een aantal jaren werkervaring als Assistent Accountant.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met één van onze Corporate Recruiters. Je kan ook mailen naar recruitment@flynth.nl of ons bereiken op ons algemene nummer 088-2367643.


Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.


Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.