My Flynth

Vacature details


 

(Junior) Controleleider Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Utrecht
Plaats: Woerden

Omschrijving

Als (junior) Controleleider audit ben je onderdeel van het controleteam aan bij de klanten van Flynth Woerden. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en dus het gezicht van Flynth.


Het audit team in Woerden is een gevarieerd en divers team met leuke, intelligente en enthousiaste collega’s.


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Naast een goede werk/privé balans bieden wij jou ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop en iPhone, leaseauto, pensioenregeling en ontwikkeling-/doorgroeimogelijkheden.


Ben jij begonnen met je studie voor Register Accountant? Wil je graag leidinggeven en heb je al een aantal jaar werkervaring binnen een controlepraktijk? Ben je klaar voor "the next step"? 

Pak je kans! En kom werken als junior Controleleider audit in Woerden.

Vereisten

Profiel (junior) Controleleider audit

  • je bent bezig met je opleiding tot Register Accountant (RA);
  • klantgericht;
  • je wil waarde toevoegen voor onze klanten;
  • je staat met beide benen op de grond;
  • een teamplayer.


De Flynth factor

Resultaatgericht én invoelend. Persoonlijk en toch professioneel. Nuchter en grondig en ook creatief. Ambitieus én bescheiden. Flynth’ers hebben een bijzondere combinatie van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Een totaalpakket van eigenschappen die perfect past bij onze dienstverlening. En waar we trots op zijn. We noemen dit totaalpakket: de Flynth Factor.

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter José Cats op 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws