Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Corporate Recruiter regio Zuid-Holland/Zeeland

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Ridderkerk

Omschrijving

Ben jij een ervaren recruiter en wil je naast het invullen van vacatures jouw recruitment expertise inzetten als sparringpartner van onze clusterdirecteuren? Lees dan snel verder. 


Als Corporate Recruiter ga je aan de slag met het werven en selecteren van toekomstige collega’s die op zoek zijn naar een vaste of tijdelijke aanstelling. Je bent verantwoordelijk voor vacatures binnen onze serviceline Basisdienstverlening, de samenstelpraktijk van Flynth. In deze serviceline vallen 16 regio's, met allemaal 1 of meerdere Flynth locaties. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie voor alle vacatures in Zeeland, Westland en Zuid Holland. Een 360 graden recruitmentrol van intake tot en met aanbod.


Je schakelt veel met de Clusterdirecteur en het MT HR lid van de clusters en werkt nauw samen met de betrokken HR adviseur. In de driehoek ben je verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van Talent Ontwikkelplannen, waarbij jullie samen in kaart brengen hoe de formatie zich ontwikkelt en wat dit betekent voor de instroom van nieuwe collega's.


Als Corporate Recruiter werk je nauw samen met andere Corporate Recruiters binnen de Basisdienstverlening, maar ook met onze Campus Recruiters, Recruitment Marketeer en Talent Sourcers.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Als Corporate Recruiter maak je onderdeel uit van de afdeling Recruitment, een team van ongeveer 15 collega's met verschillende disciplines. Ons team is volop in ontwikkeling. We werken samen in een super leuk recruitmentteam, bestaande uit corporate recruiters, campus recruiters, talent sourcers, een campus lead, een recruitment marketeer en een recruitment assistent. Ons team is divers qua leeftijd en achtergrond, dus jij vindt vast snel je plek in ons team! 


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo kan je bij Flynth zelf invulling geven aan de werktijden, mede door deels thuis te werken.


Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, leaseauto en een thuiswerkregeling;
 • Minimaal 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Corporate Recruiter die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding heeft in de richting communicatie, bedrijfskunde, hrm of commerciële economie;
 • meerdere jaren werkervaring opgedaan als corporate recruiter;
 • bij voorkeur ervaring in een corporate omgeving.

Je beschikt over uitstekende communicatieve, ondernemende en organisatorische vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift. Je bent creatief en daadkrachtig, kunt snel schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Viola Gerber. Dit kan door te bellen of Whatsappen naar 06 5005 6485. Neemt Viola niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-VG1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.