Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Casemanager Verzuim

Afdeling: HR Services
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo

Omschrijving

Als casemanager begeleid jij jouw klanten proactief op het gebied van verzuimvraagstukken.


Wat ga je doen?

Ondernemers in het mkb hebben niet altijd de beschikking tot een eigen HR-adviseur en/of casemanager op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie. Dit is het moment dat jij als Casemanager Verzuim bij Flynth Arbeidszorg het verschil kan maken bij onze klanten.

Je helpt onze klanten vanuit jouw functie van Casemanager Verzuim op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratievraagstukken voor hun medewerkers en volgt hierbij de Wet Verbetering Poortwachter. Je bent een belangrijke schakel in het contact tussen arbodienst, werkgever en medewerker. Kortom, als Casemanager Verzuim:

 • geef je proactief advies bij het voeren van ziekteverzuimbeleid (zoals advies bij het inschakelen van derden bij benodigde interventies);
 • adviseer je bij het opzetten van (ziekte)verzuimmanagement, inclusief reglementen en/of verzuimtraining;
 • adviseer je over schadelastbeheersing;
 • voer je bezwaarprocedures bij UWV;
 • weet je kansen te signaleren en ben je sterk in relatiebeheer bij klanten.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants kom je te werken voor Flynth Arbeidszorg vanaf de locaties in de regio Noord-Limburg, met kantoren in Venlo en Roermond. Vanuit deze locaties ga jij regelmatig op pad naar klanten. Onze klanten zijn veelal ondernemers in het mkb. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. We werken deels vanuit huis en deels op kantoor.


Ga je aan de slag bij ons team van Casemanagers, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Jouw standplaats is een van bovengenoemde locaties, maar doordat je veel klanten gaat bezoeken ben je ook veel onderweg. Als Casemanager kom je te werken met enthousiaste collega’s vanuit verschillende disciplines die met elkaar de beste diensten leveren voor onze klanten. Tijdens je inwerkperiode, en ook daarna, staat er een vakmentor voor je klaar die je de fijne kneepjes van het vak leert.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32-40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een Casemanager die de juiste vragen weet te stellen aan klanten en daarnaast zelfstandig aan de slag kan gaan. Verder heb je voor deze baan:

 • minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar;
 • een relevante vervolgopleiding behaald, zoals Regie op Verzuim, of de bereidheid om dit te gaan volgen;
 • kennis van de Wet Verbetering Poortwachter (WVP).

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter Yvette van Deijnen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 21 67 96 46 of mail naar yvette.vandeijnen@flynth.nl. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-YV1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.