Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Specialist Vaktechniek Audit

Afdeling: Staf afdelingen
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Heb jij een grote passie voor vaktechniek en wil jij die kennis inzetten om de (vaktechnische) kwaliteit van onze dienstverlening verder te brengen?


Wat ga je doen?

Wij zoeken een specialist vaktechniek Audit die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het onderhoud van het kwaliteitsstelsel binnen Flynth. Je gaat:

 • je bezig houden met de vaktechnische vraagstukken in de audit praktijk, waaronder het behandelen van consultaties;
 • je kennis van processen en beheersingsmaatregelen inzetten voor het ontwikkelen en onderhouden van het kwaliteitsstelsel voor de Audit praktijk, waaronder de handboeken, controlemethodologie en sjablonen;
 • bijdragen aan de uitvoering van strategische projecten binnen Flynth en werk je samen met andere stafafdelingen en de professionals in het veld.
 • opleidingen voorbereiden en verzorgen in het interne opleidingsprogramma van Flynth;

Het is mogelijk om deze functie te combineren met een rol in onze Audit praktijk.

Bureau Vaktechniek werkt landelijk vanuit een locatie overstijgend principe en met mogelijkheden tot thuiswerken. Het maakt ons dus niet zoveel uit waar jij woont. Wel overleggen wij als team van meer dan 20 collega’s periodiek op ons hoofdkantoor in Arnhem of ons kantoor in Utrecht en verwachten wij jou ook op locatie.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • flexibele standplaats mogelijkheden door heel Nederland;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • de mogelijkheid om deze functie te combineren met werkzaamheden in de praktijk;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een specialist vaktechniek Audit die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • je RA-titel;
 • minimaal zeven jaar werkervaring in de Audit praktijk;

Jij vindt het leuk om samen te werken binnen een multidisciplinair team en laat je het beste omschrijven als analytisch, communicatief vaardig en resultaatgericht.

Voldoe je nog niet aan deze eisen, maar wil je jezelf ontwikkelen naar specialist verslaggeving, dan kun je altijd informeren of hier mogelijkheden voor zijn.


Geïnteresseerd?
Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Viola Gerber. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 50 05 64 85. Neemt Viola niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-VG1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.