Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Raad van Bestuur

Afdeling: Ondersteuning
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als assistent RvB ben jij de rechterhand van (één van de) leden van de Raad van Bestuur. Je bent het verlengstuk van een lid van de Raad van Bestuur en zorgt ervoor dat diegene zijn/haar werk goed kan uitvoeren, zonder zich druk te hoeft te maken over de organisatorische en (deels) inhoudelijke zaken.


Je bent de centrale vraagbaak, je ondersteunt het bestuurslid in dagelijkse zaken en je verzorgt allerlei facilitaire, administratieve en ICT- werkzaamheden.
Je bent een echte teamplayer die twee stappen vooruitdenkt en collega's ontlast. Hiermee verras jij iedereen op een positieve manier. Je weet je hoofd koel te houden in stressvolle situaties en gezien de vertrouwelijke informatie waarmee je te maken hebt, is integriteit een must. Dat je een allround professional bent, is vanzelfsprekend. Je weet snel te schakelen, stelt de juiste prioriteiten en bent je collega’s altijd een stapje voor.

De assistent RvB rapporteert aan de bestuurssecretaris, tevens manager van het Bestuursbureau.


De werkzaamheden bestaan uit:

 • het zijn van sparringpartner en ontlasten van lid van de Raad van Bestuur;
 • opstellen van briefings t.b.v. gesprekken van het lid van de Raad van Bestuur;
 • aanspreekpunt voor diverse stakeholders, zoals bijvoorbeeld interne afdelingen, OR, RvC en Stichting Beheer Flynth;
 • administratieve taken en algemene secretariaatstaken zoals complex agendabeheer, bijhouden en voor zover mogelijk zelfstandig afhandelen van emailcorrespondentie en communicatie naar diverse stakeholders;
 • planning en organisatie van RvB-vergaderingen en -bijeenkomsten (agenda opstellen, verslaglegging, bewaken opvolging acties);
 • je werkt graag in een dynamische en informatie-gevoelige werkomgeving, waarin geen één dag hetzelfde is.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige, analytische, planmatige en probleemoplossende organisator met hands-on mentaliteit die ook goed in teamverband kan werken. Jij hebt een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en flexibiliteit. Jij bent loyaal, integer, empathisch en diplomatiek, representatief, uiterst discreet en gewend om een vertrouwenspositie te bekleden en om samen te werken met alle niveaus binnen de organisatie.


Verder beschik je over:

 • een afgeronde secretariële/ management opleiding hbo-niveau;
 • ervaring met ondersteuning op een hoog management niveau;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • uitstekende beheersing van MS Office;
 • integer en organisatiesensitief;
 • beschikbaarheid 32-40 uur per week (in overleg, in ieder geval werkzaam op vrijdag);
 • 1 á 2 dagen werkzaam op kantoor in Arnhem en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op: 

 • een marktconform salaris; 
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling; 
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons onboardingprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten; 
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern; 


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Viola Gerber. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 50 05 64 85. Neemt Viola niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton. 
Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.                                                          Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.     


#LI-VG1             

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.