Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Werkstudentschap Medewerker Belastingadvies

Afdeling: Student
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving


Wil jij naast je studie relevante werkervaring opdoen binnen Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf? Kies dan voor een werkstudentschap bij Flynth!


Wat ga je doen?

Als medewerker belastingadvies bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je komt te werken in een team van fiscalisten die graag tijd maken om je te begeleiden en op te leiden tot zelfstandig adviseur. Kortom als medewerker belastingadvies ga je:


  • aangiftes IB en vpb voor IB-ondernemers en BV-structuren opstellen en reviewen;
  • adviezen voorbereiden voor bijvoorbeeld bedrijfsherstructureringen, estate-planning, inkomensoptimalisering etc.;.
  • bezwaarschriften en beroepsprocedures voorbereiden.

Ook beantwoord je vragen van collega’s uit het adviseurs- en accountancyteam en heb je een signalerende functie. Zodra jij adviesbehoeften signaleert bespreek je deze direct met de belastingadviseur en zal je samen met de belastingadviseur het advies uitwerken. Je werkt nauw samen met collega's. Wij helpen jou namelijk graag op weg om het verschil te maken!

Hoe ziet je werkplek eruit?
Je komt te werken voor één van onze locaties in provincie Friesland. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met al onze collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Vereisten


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op:

  • een marktconform salaris;
  • Mogelijkheden om je vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen;
  • Intensieve begeleiding door een ervaren professional;
  • Flexibele uren (te combineren met afspraken op de universiteit of hogeschool);
  • Baan garantie na afstuderen;
  • Goede carrièremogelijkheden dankzij relevante werkervaring;
  • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken


Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste student die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Je gaat starten of bent bezig met de studie Finance Tax and Advice  en bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken. Je bent communicatief sterk, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit. Wij zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt!

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Campus Recruiter Femke de Groot. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 50 05 64 25 of mail naar femke.degroot@flynth.nl . Neemt Femke niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.