Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Belastingadvies

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfases.


Wat ga je doen?
Als medewerker belastingadvies bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van diverse aangiftes voor onze klanten. Hierin krijg je de juiste begeleiding van meer ervaren collega’s. Kortom als medewerker belastingadvies ga je:

 • aangiftes IB, VPB voor IB-ondernemers en BV-structuren opstellen

Ook beantwoord je vragen van collega’s uit het adviseurs- en accountancyteam en heb je een signalerende functie. Zodra jij adviesbehoeften signaleert bespreek je deze direct met de belastingadviseur, zodat de belastingadviseur het advies verder kan uitwerken.


Hoe ziet je werkplek eruit?
Je komt te werken met gemotiveerde en gezellige collega’s op locatie Arnhem. Locatie Arnhem werkt nauw samen met andere Flynth-locaties en je kan daardoor gebruik maken van elkaars expertise.

Bij Flynth werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats en je kunt indien gewenst flexibel werken op andere locaties.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 - 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?
Wij zoeken een medewerker belastingadvies die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder beschik je voor deze baan over:

 • een afgeronde mbo-opleiding en bij voorkeur studerend voor een hbo-opleiding fiscaal recht en/of economie;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast ben je een ondernemende professional die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar 088 236 7643.

Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-YZ1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.