Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Salarisadministrateur

Afdeling: HR Services
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Alphen aan den Rijn

Omschrijving

Als salarisadministrateur bij Flynth benut jij alle digitale mogelijkheden optimaal, onderhoud je je relaties met je klanten en signaleer je advieskansen. Je houdt de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten en voert daarnaast de maandelijkse loonadministratie.


Wat ga je doen?

Uiteraard verzorg jij je als salarisadministrateur de maandelijkse loonadministratie van meerdere klanten. Soms doe je het totaalpakket, bij andere klanten werk je samen of controleer je alleen op het gebied van salarisadministratie. Daarnaast heb je ook een adviserende rol richting je klanten.

Een greep uit jouw werkzaamheden als salarisadministrateur bij Flynth:

 • je adviseert je klant over bijvoorbeeld een model arbeidsovereenkomst, brieven naar de medewerkers, loonvoorstellen op basis van cao en wet- en regelgeving;
 • het zelfstandig voeren van de maandelijkse loonadministratie;
 • je bent altijd alert op eventuele mogelijkheden voor aanvullende dienstverlening bij je bestaande klant, of het vinden van nieuwe klanten;
 • het begeleiden van de meer junior collega’s en het samenwerken met al je collega’s.


Hoe ziet je werkplek eruit?

In de rol van salarisadministrateur ben je onderdeel van onze servicelijn HR Services, met collega salarisadministrateurs maar ook HR Consultants en Casemanagers door het hele land.

Je vaste standplaats is Alphen aan den Rijn, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Op kantoor werk je samen met je collega’s, maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om hybride te werken.

Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een gezellig gesprek met een kop koffie. Wij vinden het belangrijk om van elkaar te leren, kennis te delen en samen te groeien. Jouw team is professioneel en betrokken en samen laten jullie ondernemers én ondernemingen echt groeien.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • de mogelijkheid om zowel thuis, als op kantoor te werken;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 24 – 32 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • je doet mee aan Start@Flynth, ons onboardingsprogramma met trainingen en bijeenkomsten in je eerste jaar;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven en je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Als salarisadministrateur ben je veel in contact met je klanten, om die reden beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde mbo opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring;
 • je Praktijkdiploma Loonadministratie behaald;
 • bij voorkeur de Vakopleiding Payroll Services afgerond of de bereidheid om met deze opleiding te starten;
 • kennis van Loket.nl (pre).


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Yvette van Deijnen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 21 67 96 46. Neemt Irene niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton. 

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-YV1Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.