Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

AfstudeerAcademie (Afstudeerstage Accountancy/ Bedrijfseconomie)

Afdeling: Student
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

  Studeer jij Accountancy, Finance & Control of Agrarische Bedrijfskunde en ben je op zoek naar een gave afstudeerstage binnen onze AfstudeerAcademie? Dan is Flynth op zoek naar jou!


Wat is de AfstudeerAcademie?

De Flynth Afstudeeracademie is een groep studenten die afstudeeronderzoek verrichten over hetzelfde thema ter afsluiting van een opleiding aan een hogeschool of een universiteit.


Er zijn 10 afstudeerplekken binnen de Flynth Afstudeeracademie. In de periode van februari 2023 tot juli 2023 kunnen afstudeerders in (bijvoorbeeld) accountancy, finance & control of agrarische bedrijfseconomie afstudeeronderzoek doen binnen de afstudeeracademie.

De afstudeeracademie biedt de deelnemers:

 • Inhoudelijke begeleiding vanuit Flynth door Cor de Fijter MBA RC (sectorleider tuinbouw) en prof. dr. Pieter Jansen (directeur wetenschappelijk bureau). Je krijgt feedback op jouw werk via individuele, online gesprekken.
 • Drie workshops om te brainstormen over het afstudeeronderzoek, literatuursuggesties uit te wisselen en de andere studenten te ontmoeten.


Wat ga jij doen als afstudeerstagiair binnen de Flynth AfstudeerAcademie?

In samenwerking met de andere studenten en de begeleiders van Flynth verricht je onderzoek dat leidt tot beter inzicht in het verdienvermogen in de circulaire landbouw.

Het thema voor 2023 is Cash naar de Kringloop: Kansen voor een steviger verdienvermogen in de agrarische sector

Het Nederlandse voedselsysteem staat op een kruispunt. Doorgaan op de oude voet is geen optie. Kringloopland- en tuinbouw is de alternatieve stip op de horizon, ook al zijn daar zelfs nog onduidelijkheden over. Veel ondernemers in de sector geven al invulling aan de transitie naar een duurzame, circulaire en toekomstbestendige land- en tuinbouw. Het succesvol de markt betreden met een nieuw businessmodel is niet voldoende om de transitie naar een duurzaam voedselsysteem te creëren. Voor transitie naar kringloopland- en tuinbouw is verdienvermogen nodig, zodat de businessmodellen beter concurreren, kunnen opschalen en de oude modellen uit de markt prijzen. Die uitdaging staat centraal in jouw onderzoek.
Wil je meer informatie over het onderwerp? Kijk dan onderaan deze vacature voor de contactgegevens.Vereisten

Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een leerzame en veelzijdige stage; 
 • een jong en gedreven team waar we elkaar verder helpen; 
 • goede begeleiding, je wordt vanaf het begin van je stage gekoppeld aan een ervaren collega; 
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je stage bij Flynth;
 • volop doorgroeimogelijkheden voor na je stage, zoals bijvoorbeeld een startersfunctie;
 • een leuke stagevergoeding;
 • een laptop en telefoon. 
 • Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Waarom Flynth?

Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan, om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven. Wat Flynth bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf.


Wie zoeken wij?

 • Studenten die begin 2023 beginnen met hun afstudeeronderzoek van een opleiding aan een hogeschool of een universiteit in accountancy, finance & control of agrarische bedrijfskunde
 • Belangstelling in de landbouw, in agrarische ondernemers en in circulaire economie
 • Motivatie om te doorgronden hoe met kringlooplandbouw een bedrijf goed kan renderen

Geïnteresseerd

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen?

Neem dan contact op met onze campus recruiter Femke de Groot. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-50056425. Neemt Femke niet op? Stuur dan een mail naar femke.degroot@flynth.nl of campus@flynth.nl


Flynth. Het beste advies dat we kunnen geven. 

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.