Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Meewerkstage Bedrijfskundig Advies

Afdeling: Student
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Volg jij een WO-opleiding in de richting van Bedrijfskunde en ben je op zoek naar een stageplek? Dan is Flynth op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Heb je de ambitie om als bedrijfskundig adviseur ondernemers in het MKB te adviseren rondom strategische vraagstukken, financieringsaanvragen, overnames en vind je het leuk om een coachende rol te vervullen, dan is deze meewerk stage precies iets voor jou.

Tijdens je stage ga je mee op gesprek met ervaren adviseurs en mag je een kijkje nemen in de keuken van onze klanten. Voor en na deze gesprekken zal je begeleid worden in de voorbereiding en uitwerking van een mogelijke klantopdracht.  

Daarnaast krijg je een goed beeld van de toegevoegde waarde van onze organisatie, van basisdienstverlening (accountancy) tot en met al onze specialismen, denk hierbij aan fiscaal-, juridisch-, bedrijfskundig- subsidieadvies en nog veel meer.


Waarom Flynth?
Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan, om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven. Wat Flynth bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf.


Vereisten

Wat bieden wij jou?

Een stage bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Verder kun je onder meer rekenen op: 

  • een leerzame en veelzijdige stage; 
  • een jong en gedreven team waar we elkaar verder helpen; 
  • een breed scala aan werkzaamheden; 
  • goede begeleiding, je wordt vanaf het begin van je stage gekoppeld aan een ervaren collega; 
  • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je stage bij Flynth;
  • volop doorgroeimogelijkheden voor na je stage, zoals bijvoorbeeld een afstudeerstage, werkstudentschap of bijbaan;
  • een leuke stagevergoeding; 
  • een laptop en telefoon. 

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil. 


Wie zoeken wij?

Volg jij een wo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde en heb jij interesse in een stage per februari 2023? Ben je nieuwsgierig, communicatief vaardig (je hebt namelijk actief contact met onze klanten), leergierig en durf je kritische vragen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Campus Recruiter Ticho Vos. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 29 67 87 42. Neemt Ticho niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geve

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.