Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy
Plaats: Heerhugowaard

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij je collega's helpt bij administratieve en voorbereidende werkzaamheden? Dan is Flynth op zoek naar jou! Als Assistent Accountant bij Flynth krijg je de mogelijkheid om verder te leren en mee te groeien in een snel veranderde branche! Dat doe je in een innovatieve organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Wat ga je doen?

Als assistent accountant speel jij een belangrijke rol in het digitale administratie proces en ga jij de kneepjes van het vak leren. Je krijgt hierbij goede begeleiding. Je zorgt ervoor dat jouw werkzaamheden tijdig en juist afgehandeld worden, zodat andere collega's tijdig met hun werkzaamheden verder kunnen. Je bent er voor de klant en je collega's. Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het digitaal vastleggen van de financiële administratie van de klant.
 • Meedenken in het digitaliseringsproces bij klanten.
 • Dagelijks klantcontact, om vragen te signaleren, maar ook om jouw vragen te stellen.
 • Het inwerken van nieuwe collega's.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deel vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan.

Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteiten van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 24 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Goede studiefaciliteitenregeling
 • Een vakmentor die je begeleidt en coacht
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • De faciliteiten om thuis te werken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie beschik je over sterke, communicatieve vaardigheden en haal je energie uit klantcontact. Je bent een echte duizendpoot die het beste uit zichzelf én uit ons kan halen.

Verder heb je voor deze functie:

 • Een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding met financiële achtergrond of je bent al studerende voor een hbo-opleiding richting accountancy.
 • Ervaring met het MS office pakket en het softwareprogramma Basecone (declaraties en facturen verwerken).
 • Spreek en schrijf je uitstekend Nederlands en werk je secuur.
 • Beschik over goede communicatieve vaardigheden en heb je een goed gevoel voor klantcontact.

Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met corporate recruiter Marjolein van der Weide-Ouwens. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 256 574 48. Neemt Marjolein niet op? Bel dan naar 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatieknop!


Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.


#LI-MV1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.