Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Ervaren IT-auditor

Afdeling: Audit
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Flynth Audit groeit stevig door en zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Voor het verder uitbouwen van onze IT-audit afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren IT auditor die interesse heeft om de (organisatie van) automatisering bij onze klanten te beoordelen en commerciële kansen signaleert.


Wat ga je doen als IT auditor?

Als ervaren IT-auditor houd je je bezig met uiteenlopende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Je voert al dan niet zelfstandig IT-audits en adviesopdrachten uit. Bijvoorbeeld, ter ondersteuning van de accountantscontrole of in het kader van specifieke opdrachten gericht op cybersecurity, betrouwbaarheid en compliance van informatiesystemen. Daarnaast heb je affiniteit met het optimaliseren van werkprocessen en het opzetten of uitvoeren van data-analyses. Je weet signalen om te zetten in commerciële kansen en draagt bij aan de opbouw en uitbouw van de afdeling.

Je weet de behoefte van de klant te vertalen naar passende IT-oplossingen en op een goede manier bij klanten onder de aandacht te brengen. Je wilt continu leren, hebt een positieve en enthousiaste instelling en wil samen vooruit.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Flynth Audit biedt jou een ambitieuze organisatie met een informele cultuur die hard aan de weg timmert.  Wij zoeken een IT-auditor voor de regio Utrecht, Den Bosch of Zwolle. De professionals met wie je samenwerkt zijn ondernemend, gericht op samenwerking, resultaatgericht en professioneel-kritisch. Onze lerende organisatie heeft continu aandacht voor de kwaliteit van ons werk en dat blijft onze belangrijkste prioriteit en de basis voor onze professionele reputatie. We investeren daarom continu in onze mensen en in innovatie en kwaliteitsverbetering.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een dynamische, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een IT auditor die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde RE opleiding;
 • minimaal 3 jaar werkervaring bij voorkeur in een vergelijkbare functie;
 • een commerciële instelling, je ziet het als een uitdaging om de IT audit afdeling verder mee uit te gaan bouwen;
 • uitstekende communicatieve en aantoonbare leidinggevende vaardigheden;
 • analytische vaardigheden.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Wendy Wilbers. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 133 84 542 . Neemt Wendy niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-WW1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.