Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Salarisadministrateur

Afdeling: HR Services
Plaats: Gorinchem

Omschrijving

Ben jij de Salarisadministrateur die de digitale mogelijkheden optimaal benut, contact onderhoudt en advieskansen signaleert?


Wat ga je doen?

Als salarisadministrateur verzorg je vanaf onze locatie Gorinchem de salarisadministratie van meerdere klanten van uiteenlopende aard en omvang. Je signaleert tijdig veranderingen in de wetgeving of cao en bespreekt de gevolgen hiervan proactief met jouw klanten. Verder zal je als moderne salarisadministrateur: 


 • de vraagbaak zijn voor zowel collega's als klanten binnen het brede spectrum van de personeels- en salarisadministratie; 
 • je speelt in op de digitale mogelijkheden en ontwikkelingen om je klanten te helpen;
 • kansen signaleren om onze klanten te voorzien van het beste advies;
 • collega’s begeleiding bieden in de functie van salarisadministrateur. 


Onze klanten zijn veelal ondernemers in het MKB. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Ga je aan de slag bij ons team van salarisadministrateurs, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. 


Hoe ziet je werkplek eruit?

Als salarisadministrateur ben je onderdeel van het team HR services, met niet alleen salarisadministrateurs maar ook HR adviseurs. Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je vaste standplaats is Gorinchem, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op: 

 • een marktconform salaris; 
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd; 
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling; 
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur; 
 • Start@Flynth, ons onboardingprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten; 
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern; 
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven; 
 • je eigen performance coach; 
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken. 


Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil. 

Vereisten

Wat zoeken we?

Voor deze functie beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, vind je het leuk om zelfstandig te werken en heb je een hands-on mentaliteit. Verder heb je voor deze baan: 

 • een afgeronde mbo-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring; 
 • Praktijkdiploma Loonadministratie; 
 • bij voorkeur de opleiding VPS afgerond of ben je bereid om met deze opleiding te starten; 
 • kennis van Loket.nl (pre). 


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Yvette van Deijnen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 21 67 96 46. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton. 

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven. 


#LI-YV1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.