Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Facturatie

Afdeling: Ondersteuning
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Alphen aan den Rijn

Omschrijving

Ben jij een echte aanpakker en zorg je graag voor een snelle opvolging? Dan is Flynth op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
In de facturatie heb je een echte spilfunctie. Zo stem je de factuur af met de opdrachtverantwoordelijke, maar check je ook direct de gemaakte klantafspraken. Jij zorgt dat de factuur klopt en stelt de juiste prioriteiten. Jij schakelt zonder enig probleem tussen de verschillende taken, maar houdt daarbij je focus op de facturatiewerkzaamheden. Kortom als Medewerker Facturatie ben je:

 • verantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en afwerken van factuurvoorstellen;
 • het eerste aanspreekpunt voor collega’s voor de facturering, in voorkomende gevallen ook contact met klanten.

Je bent secuur, hebt inzicht in de werkprocessen die leiden tot de factuur. Je denkt mee om deze processen te verbeteren. Bij Flynth adviseurs en accountants ben je onderdeel van het ondersteunende team binnen het cluster Randstad. Je standplaats is de vestiging in Alphen aan den Rijn, maar daarnaast werk je ook af en toe op de vestigingen Lisse en Amstelveen.


Wat bieden wij jou?
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 24 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • je eigen performance coach;
 • goede studiefaciliteitenregeling;
 • een moderne laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat zoeken we?

 Voor deze functie beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en cijfermatig- en praktisch inzicht. Je bent immers het aanspreekpunt op onze locaties en verantwoordelijk voor het facturatieproces. Verder heb je voor deze baan:

 • Een afgeronde mbo-opleiding financieel administratief medewerker of een soortgelijke opleiding.
 • Minimaal 4 jaar werkervaring, waarvan bij voorkeur in een vergelijkbare functie.

Geïnteresseerd

We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Marjolein van der Weide-Ouwens. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 25 65 74 48. Neemt Marjolein niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

#LI-MV1

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.