Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Belastingadvies

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Zwaagdijk

Omschrijving

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfases.


Wat ga je doen?
Als medewerker belastingadvies bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je komt te werken in een team van fiscalisten die graag de samenwerking aangaan om de klant te voorzien van het beste advies. Kortom als medewerker belastingadvies ga je:

 • aangiftes IB en vpb voor IB-ondernemers en BV-structuren opstellen en reviewen;
 • adviezen voorbereiden voor bijvoorbeeld bedrijfsherstructureringen, estate-planning, inkomensoptimalisering etc.;
 • bezwaarschriften en beroepsprocedures voorbereiden.

Ook beantwoord je vragen van collega’s uit het adviseurs- en accountancyteam en heb je een signalerende functie. Zodra jij adviesbehoeften signaleert bespreek je deze direct met de belastingadviseur en zal je samen met de belastingadviseur het advies uitwerken.

Hoe ziet je werkplek eruit?
Je komt te werken op locatie Zwaagdijk. 

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan.

Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 2.400 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 24 - 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?
Wij zoeken een medewerker belastingadvies die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • een (bijna) afgeronde hbo-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • de bereidheid om de RB-opleiding te gaan volgen.

Daarnaast ben je een ondernemende professional die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Marjolein van der Weide-Ouwens. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 25 65 74 48. Neemt Marjolein niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-MV1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.