Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Adviseur Corporate Finance

Afdeling: Deal Advies
Plaats: Amersfoort

Omschrijving

Het Flynth Deal Advies-team is een enthousiast team dat landelijk opereert, voornamelijk vanuit een centrale locatie in Amersfoort. Flynth Deal Advies adviseert in brede zin bij fusies en overnames zoals aan- en verkoopbegeleiding, waarderingen, financieringen, financiële due diligence en bedrijfsopvolging.


Wat doe jij?

Als adviseur ben je betrokken bij alle fases van het overnameproces en bij de uitvoering van complexe transactie gerelateerde werkzaamheden. Je ondersteunt bijvoorbeeld aan- en verkooptrajecten, waarderingen, financierings- en due diligence-trajecten, voert financiële analyses uit op historische en toekomstgerichte cijfers. Ook maak je bedrijfsprofielen, (pitch)presentaties en opdrachtbrieven en doe je research bij het vinden van potentiële overname- en koopkandidaten. Binnen Flynth Deal Advies ben je als team speler een belangrijke schakel tussen de klant, target en begeleidt je junior adviseurs en stagiairs


Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan.

Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 2.200 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Het Flynth Deal Advies-team bestaat uit circa 20 (directe) collega's.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een adviseur Corporate finance die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde universitaire studie (technische) bedrijfskunde of finance of vergelijkbaar;
 • minimaal 4 jaar werkervaring in het bedrijfsleven.
 • kennis van transaction services en/of corporate finance (pré).

Je bent gedreven, resultaatgericht, nauwkeurig, analytisch en cijfermatig aantoonbaar sterk. Ook ben je een teamspeler, met uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met corporate recruiter Sam Hoogland of met een van je toekomstige collega’s. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-SH1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.