Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Bedrijfsadviseur Agro

Afdeling: Bedrijfsadvies
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Bij Flynth draag jij direct bij aan het verbeteren van de resultaten van onze agro-klanten.


Wat ga je doen?

Als Bedrijfsadviseur Argo ben jij dé strategisch sparringpartner voor onze agro-klant. Je krijgt een eigen klantenportefeuille, waarbij je de klant adviseert over actuele onderwerpen en (complexe) uitdagingen in de sector die bijdragen aan de ambities van de ondernemer. Daarnaast weet je als regisseur van de klant het in- en externe netwerk en de diensten van Flynth goed in te zetten om de klant te kunnen voorzien van het beste advies. Kortom, als Bedrijfsadviseur Agro ben je ‘spin in het web’ en verantwoordelijk voor:

 • het in kaart brengen van financiële en bedrijfskundige kansen en mogelijke risico's;
 • advisering van ondernemers in werkbare en toekomstgerichte oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties;
 • het beheren, regisseren en uitbouwen van je eigen klantenportefeuille.

Je bent veel op pad bij onze agro-klanten, welke met name bestaan uit (melk)veehouderijen en enkele klanten in de (glas)tuinbouw.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Wij werken deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar werkt regionaal voornamelijk voor de locaties: Arnhem, Amersfoort, Veenendaal, Ede, Opheusden en Barneveld.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie heb je ervaring en/of sterke affiniteit met de agrarische sector, weet je (commerciële) kansen te signaleren en ben je een sterke gesprekspartner. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde HBO opleiding richting agrarische bedrijfskunde (b.v. HAS), accountancy of bedrijfseconomie. Mocht jij een andere passende opleiding hebben gevolgd en van mening zijn dat deze goed aansluit bij het gestelde functieprofiel, schroom dan niet om te solliciteren.
 • netwerken zit in je bloed en heeft al eerder tot commerciële resultaten geleid;
 • Je bent toe aan de volgende stap, beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (adviserend en commercieel).

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met corporate recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.#LI-YZ1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.